lokale makers

KOEL - DE EINDVOORSTELLING #BIJKOEL


zo 28 juni 2020
Stadsschouwburg Velsen

19:30 uur

Bestellen


KOEL creative productions presenteert:

De eindvoorstelling!
#BIJKOEL

Muziek, theater en musical!

De allereerste eindvoorstelling van KOEL! Leerlingen van alle leeftijden laten op deze avond zien waar ze een heel jaar aan gewerkt hebben. Zangers, zangeressen, instrumentalisten, DJ’s en musicalsterren in de dop wisselen elkaar met een sneltreinvaart met af en toe een leuke sketch tussendoor. Ook staan er verschillende docenten van KOEL op het toneel.

Het 40 koppige Marco Borsato projectkoor staat deze avond ook in de spotlight! Bekende songs in een nieuw jasje flitsen aan je voorbij in het gevarieerde programma.

#BIJKOEL is een kijkje in de keuken van alle disciplines, samen onder 1 dak!

O.a. Het KOEL KIDS kinderkoor, musicalkids, musical teens, revuegroep GRIJS, een KOEL band, een strijkensemble, een DJ, een koor, solisten en docenten maken samen de eindvoorstelling #BIJKOEL.

KOEL is dé muziek en theater school in Velsen. Met meer dan 30 verschillende lessen en cursussen voor alle leeftijden zit er vast iets voor je bij. Meer weten over KOEL en alle cursussen? Check koelproductions.nl. Mailen kan ook naar info@koelproductions.nl óf je komt gezellig even langs!


Ook interessant voor u: