show muziektheater

KOEFNOEN LIVE (TRY-OUT)

hilarische sketches vol onweerstaanbare typetjes


zo 1 mei 2022
Stadsschouwburg Velsen

14:30 uur (geen pauze)

Bestellen


In verband met coronamaatregelen is deze voorstelling verplaatst van dinsdagavond 18 januari 2022 naar zondagmiddag 1 mei 2022. Bezoekers die al kaarten hadden gekocht zijn per mail geïnformeerd.

Nadat alleskunner Alex Klaasen met zijn revues de hele Nederlandse theaterwereld op z'n kop zette, zijn nu alle ogen gericht op 'Koefnoen Live'. Smaakmakers en alleskunners Paul Groot en Owen Schumacher schotelden 16 jaar lang hun tv-publiek een hilarische karikatuur van Nederland voor. Zij brachten onvergetelijke Koefnoen-typetjes tot leven in razendknappe persiflages en imitaties. Dat konden zij als geen ander. En dat gaan zij nu wéér doen.
Met vertrouwde types als happy single Ipie, stijl en klasse-icoon Nesrin, de luidruchtige corps-studentes Fleur en Madelon, recreatief gebruiker/sekswerker Annet en het onverwoestbare ANWB-koppel Okko en Eus.
Na een jaar van hamsteren, huidhonger en hoestschaamte, van online-borrels en afhaal-cuisine van de sterrenchef, krabbelen we weer op uit de lockdown-modus. Wat is er gebeurd? Wat is er veranderd? Op Zoom kon je anderen nog uit zetten, maar hoe doe je dat live? Hoe pak je je leven weer op, en wat is dat dan voor leven? Dat wat je had of wat je had willen hebben? Wat gaan we doen? Wordt het een stap terug of een sprong vooruit? In rake, herkenbare en confronterende sketches, songs en scènes storten Owen Schumacher, Jeremy Baker en Paul Groot zich in een scherpe, wervelende, satirische theaterrevue over veranderen, vernieuwen of vastroesten.

Foto: Mark Engelen


Ook interessant voor u: