cabaret

PATRICK NEDERKOORN & ANNE NEUTEBOOM

blikvangende cabaretiers in zomerse editie


di 18 augustus 2020
Toneel

19:30 - 20:50 uur (geen pauze)

Bestellen

di 18 augustus 2020
Toneel

21:30 - 22:50 uur (geen pauze)

Bestellen


Cabarettalent van nu. Op een zomeravond… in de grootste huiskamer van Velsen. Rondom een klein podium, met alle bezoekers óók op het toneel. Op veilige afstand van elkaar, maar helemaal in de magie van het theater.

De aanstormende eersteklas cabarettalenten Patrick Nederkoorn en Anne Neuteboom willen niets liever dan optreden. Met hun nieuwe materiaal vlieguren maken. In sommige steden doen zij dat op straat, met de bezoekers op een klapstoel. Klapstoelcabaret dus, maar zo hoeft het bij ons niet!
Op ons toneel doen wij alsof wij met z’n allen op een mooie zomeravond buiten zitten. Wij zorgen voor de stoelen. Op anderhalve meter, maar toch wordt het intiemer, sfeervoller en intenser dan in de zaal. Patrick en Anne laten ieder ruim een half uur van hun nieuwe repertoire zien.

Over Patrick: “een grappige verhalenverteller, die graag een knuppel in een hoenderhok gooit of even op je tenen gaat staan. En grote actuele thema’s aan zijn eigen doodgewone leven koppelt……”


In verband met de corona-maatregelen mogen Patrick en Anne in ons theater voor maximaal 70 bezoekers spelen. Daarom zijn zij op één avond 2 keer te zien.


Ook interessant voor u: