toneel

ZO VADER ZO ZOON

Met Jon van Eerd als Harrie Vermeulen e.a.


vr 10 februari 2023
Stadsschouwburg Velsen

20:15 uur (met pauze)

Bestellen


Jon van Eerd krijgt er geen genoeg van! Gelukkig maar. Want als kluchtkoning in de Nederlandse theaters zit Jon nog stevig op zijn troon. Met aan zijn zijde Harrie Vermeulen, het door hem verzonnen kluchtpersonage dat altijd voor grote verwarring en chaos zorgt. Maar in een moeite door óók voor gierend gekke komische ontwikkelingen lachsalvo's. In 'Zo Vader Zo Zoon' is terug.

De kluchtkoning haalt opnieuw zijn personage Harrie Vermeulen voor de dag. Dat levert weer een komisch spektakel op barstensvol hilarische verwarring.

In 'Harrie neemt de benen' gaat Harrie als politieagent de strijd aan met een illegaal huis van plezier. Hij krijgt hulp van zijn neef-agent Barrie, maar de tegenstanders Madame Claude en haar assistente Bibs willen hun onderwereld redden en zijn de twee niet zo snuggere agenten voortdurend te slim af. Ook al gaat Harrie tot het uiterste met zijn vermommingen. Van loodgieter tot Tupperware-verkoper, paaldanser, Harrie Krishan-collectant en noem maar op. Veel helpt het niet, maar gelachen kan er worden. Heel veel zelfs!

Naast Jon van Eerd o.a. Arie Cupé en Margot Dames.

Foto: Lesley Pols


Ook interessant voor u: