cabaret

Peter Heerschop & Viggo Waas - Jeugd


vr 20 juni 2025
Haventheater IJmuiden

19:30 uur (geen pauze)

Bestellen


Met hun bejubelde eerste duoshow trokken Peter en Viggo volle zalen. In Er gaat nog iets heel moois gebeuren vierden de beide cabaretiers op ontroerende en hilarische wijze hun vriendschap, die door Viggo’s hersenbloeding in een nieuwe fase belandde.

De tweede duoshow is onderweg. Het moet de finaleshow worden, waarin Peter en Viggo samen nog één keer voluit gaan. Als beste vrienden. En als mannen met plannen, die zeker willen weten dat ze écht alles hebben gegeven. Vol jeugdige energie duiken Peter en Viggo in de diepten van hun jeugd en bijbehorende herinneringen. School, werk, vriendinnen, ouders, kinderen, reizen, vreemde ontmoetingen, onbedoelde avonturen. Het komt allemaal voorbij. Met humor en zelfspot lichten Peter en Viggo de deksel van hun eigen jeugd en gaan ze op zoek naar wat anders had kúnnen zijn.

U koopt kaarten volgens het systeem automatische plaatsing. Dit houdt in dat het systeem automatisch op het moment van aankoop de best beschikbare plaatsen voor u selecteert. Welke plaatsen dat zijn, ziet u nog niet op uw orderbevestiging. Uw kaarten worden uiterlijk een week voor aanvang van de voorstelling via de mail toegezonden. De aanvangstijd voor deze voorstelling is 19.30 uur.

Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

 


Ook interessant voor u: