cabaret show

Vuile Huichelaar - Ik Zit Hier Heel Alleen Kerstfeest Te Vieren


za 21 december 2024
Haventheater IJmuiden

19:30 uur

Bestellen


Wat doen we met kerst dit jaar? Gaan we aan de veganistische kalkoen en lactosevrije ijstaart? Of kiezen we toch voor gourmetten met Viennetta toe? En nog belangrijker: wat doen we met ma?!

Eén ding is duidelijk, kom naar Vuile Huichelaar met ‘Ik zit hier heel alleen Kerstfeest te vieren!’ Een vrolijk meezing-kerst-spektakel vol hilarische types en zalige, foute liedjes. Zing de kelen schor en lach de kerstballen uit je broek, want we hebben allemaal ons kruis te dragen. Maar als we dat samen doen, wordt het een stuk lichter! Saskia en Paulette bieden de oplossing voor een ontspannen decembermaand met hun niet-uit-te-leggen-feel-good-niets-dan-de-waarheid-en-staakt-het-vuren-vrede-op-aarde-programma Ik zit hier heel alleen kerstfeest te vieren!

U koopt kaarten volgens het systeem automatische plaatsing. Dit houdt in dat het systeem automatisch op het moment van aankoop de best beschikbare plaatsen voor u selecteert. Welke plaatsen dat zijn, ziet u nog niet op uw orderbevestiging. Uw kaarten worden uiterlijk een week voor aanvang van de voorstelling via de mail toegezonden. De aanvangstijd voor deze voorstelling is 19.30 uur.

Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

 


Ook interessant voor u: