muziek muziektheater

Filip Jordens - Hommage à Brel


wo 7 mei 2025
Haventheater IJmuiden

19:30 uur

Bestellen


Al twee keer eerder lukte het om Filip Jordens (met groot succes!) naar Velsen te halen. Wij gaan het weer beleven! Opnieuw krijgt de Vlaamse zanger met zijn fenomenale Brel-hommage alle Brel-fans op het puntje van de stoel. Want Jordens ís Brel, aldus de pers.

"Jordens is de belichaming van Brel; hij beweegt, ademt en werkt zich in het zweet, zoals zijn held deed. Als een muzikale tornado raast Jordens langs de ogen, oren en harten van het publiek. Voor even is Brel er weer.” 

Met dezelfde kracht, furie, ironie en tederheid speelt Filip Jordens niet alleen avond aan avond de zalen plat, maar laat hij ook voelen hoe groots en actueel het oeuvre van Brel nog steeds is.

Filip Jordens is net zo uniek als Jacques Brel - Dagblad van het Noorden

"Gul en met liefde en passie." - De Telegraaf

 Beeld: Tine de Wilde

U koopt kaarten volgens het systeem automatische plaatsing. Dit houdt in dat het systeem automatisch op het moment van aankoop de best beschikbare plaatsen voor u selecteert. Welke plaatsen dat zijn, ziet u nog niet op uw orderbevestiging. Uw kaarten worden uiterlijk een week voor aanvang van de voorstelling via de mail toegezonden. De aanvangstijd voor deze voorstelling is 19.30 uur.

Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

 


Ook interessant voor u: