toneel

Hamlet


vr 2 mei 2025
Haventheater IJmuiden

19:30 uur

Bestellen


Al jaren behoort acteur/regisseur Hans Croiset tot de eredivisie van het Nederlandse toneel. De 88-jarige steracteur wil nog één keer in de schijnwerpers van een grote productie staan. Hij koos daarvoor Shakespeares legendarische koningsdrama Hamlet, onder regie van zijn echtgenote Agaath Witteman en met zoon Julien Croiset als Hamlet.

Met groot respect voor de prachtige Shakespeare-taal werpen Croiset en de zijnen een verrassende nieuwe blik op Hamlet’s drama. Het accent ligt minder op de broedermoord en meer op het jonge stel Hamlet en Ophelia, die als soulmates de valse schijnwereld van het hof willen afzweren. De vrijheidsstrijd van de jeugd wordt verpakt in een toegankelijk en spannend eigentijds drama. Toptoneel van deze tijd dus, waarmee toneelicoon Hans Croiset nog één keer zijn publiek tegemoet treedt. Naast Hans en Julien Croiset o.a. Vincent Croiset, Marguerite de Brauw en Toto van Stekelenburg, de veelbelovende zoon van Pierre Bokma.

U koopt kaarten volgens het systeem automatische plaatsing. Dit houdt in dat het systeem automatisch op het moment van aankoop de best beschikbare plaatsen voor u selecteert. Welke plaatsen dat zijn, ziet u nog niet op uw orderbevestiging. Uw kaarten worden uiterlijk een week voor aanvang van de voorstelling via de mail toegezonden. De aanvangstijd voor deze voorstelling is 19.30 uur.

Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.


Ook interessant voor u: