toneel

Green Mirror Hotels - Hanneke Drenth en Pim Muda


wo 27 november 2024
Haventheater IJmuiden

19:30 uur

Bestellen


Het is theater. Het is film. Allebei tegelijk. Green Mirror Hotels is een voorstelling waarin de acteurs op een filmscherm verschijnen. Maar wel écht! Ze gebruiken een green screen om op het witte doek te komen. Live!

Pim Muda (een van de spraakmakende Ashton Brothers) en Hanneke Drenth (die met de cabarethit Tis Hier Geen Hotel het grote theaterpubliek aan haar voeten kreeg) leven zich uit in een slim en knotsgek spektakel. Een stel dat elke nacht ergens incheckt en elke ochtend zonder te betalen weer vertrekt. Als hij ermee wil stoppen en zij niet, zorgt dit voor grote spanningen. Langzaam wordt duidelijk, dat een van de twee de laatste hotelkamer niet levend zal verlaten…

Hanneke en Pim stappen in een moordend tempo in en uit de film. Ze trakteren u op cabaret, comedy, slapstick, goochelen en hilarische sketches. Geraffineerd verpakt in een vette thriller.

Beeld: Merlijn Doomernik

U koopt kaarten volgens het systeem automatische plaatsing. Dit houdt in dat het systeem automatisch op het moment van aankoop de best beschikbare plaatsen voor u selecteert. Welke plaatsen dat zijn, ziet u nog niet op uw orderbevestiging. Uw kaarten worden uiterlijk een week voor aanvang van de voorstelling via de mail toegezonden. De aanvangstijd voor deze voorstelling is 19.30 uur.

Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.


Ook interessant voor u: