drama muziek komedie

GREASE (SING-A-LONG)

Musical Movie Festival

mogelijk schadelijk tot zes jaar geweld

za 3 september 2022
Filmtheater Velsen

20:00 - 21:56 uur (geen pauze)

Bestellen


Dé nostalgische knipoog in ons Musical Movie Festival! Grease is nog steeds een fenomeen. De hitfilm met John Travolta en Olivia Newton-John én al die Bee Gees-songs zette 45 jaar geleden de hele wereld op z’n kop. De bijbehorende musical is een van de langstlopende shows op Broadway.

Voor film- én theaterliefhebbers gaan wij met deze sing-a-long heerlijk terug in de tijd én wij maken er meteen een origineel potje theater van. Daar zorgt musicalactrice Mylène d’Anjou voor. Zij speelde Miss Lynch in de laatste Nederlandse musicalversie. Nog één keer trekt Mylène haar mantelpak aan om de Grease-fans in onze Rydell-filmzaal op passende wijze te ontvangen én de bijbehorende sing-a-long-zang tot grote hoogten op te zwepen.

De tieners Danny en Sandy beleven een weergaloze zomerromance. Na de zomer blijkt Danny al snel niet de lieve jongen van uit de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds, die vooral stoer op zijn vrienden wil overkomen. De brave Sandy wil veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze tussen de dampende discosongs, sprankelende jive-dansjes, vetkuiven en zwartleren jackies opnieuw de ware liefde?

In deze sing-a-long-screening kun je (net als karaoke voor film) dankzij de meebewegende ondertiteling met alle iconische Grease-nummers meezingen!


Ook interessant voor u: