show special

Faulty Towers - The Dining Experience


wo 5 maart 2025
Haventheater IJmuiden

18:30 uur (geen pauze)

Bestellen


‘Dinershow is smullen’ (AD), ‘Uitstekende rollen in slapstickachtige show’ (Volkskrant), ‘Chaotische en hilarische belevenis’ (Telegraaf).

Wie er vijf jaar geleden bij was, weet dat dit klopt. De snobistische hoteleigenaar Basil, zijn luie echtgenote Sybil en Spaanse ober Manuel wekken met hun Australische diner-act John Cleese’s onvergetelijke tv-serie ‘Fawlty Towers’ tot leven. Zij bouwen hun restaurant op in ons Haventheater en zetten u een smakelijk driegangendiner voor. Maar vóórdat het zover is, gaat er van alles mis door Manuel’s gestuntel. Wat Basil afstraft met een pak rammel, terwijl Sybil met haar ‘plastic smile’ probeert te redden wat er te redden valt.

Eind goed al goed. U beleeft een onvergetelijke avond, vol chaos en hilariteit, en onthoud: ‘Please, wait to be seated and don’t mention the war!’

Na het gigantische succes op het Edinburgh Festival terug in Nederland. De nooit opgenomen dertiende aflevering voor televisie wordt werkelijkheid in het theater.

U koopt kaarten volgens het systeem automatische plaatsing. Dit houdt in dat het systeem automatisch op het moment van aankoop de best beschikbare plaatsen voor u selecteert. Welke plaatsen dat zijn, ziet u nog niet op uw orderbevestiging. Uw kaarten worden uiterlijk een week voor aanvang van de voorstelling via de mail toegezonden. De aanvangstijd voor deze voorstelling is 18.30 uur.

Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.


Ook interessant voor u: