toneel

Een Rits Te Ver 2.0


zo 29 december 2024
Haventheater IJmuiden

15:00 uur

Bestellen


Kluchtkoning Jon van Eerd brengt zijn succesvolle personage Harrie Vermeulen terug in de theaters. En hoe! Jon speelt niet zelf, maar zorgt er wel voor dat zijn hitklucht van enige jaren geleden in opgepoetste versie met een nieuwe topcast op tournee kan. Nóg sneller, nóg grappiger en helemaal van deze tijd.

In een Een Rits Te Ver is Harrie Vermeulen een heuse campingbaas geworden. Maar hij krijgt het wel aan de stok met de Gemeente. En dan komt ook nog eens de inspecteur op bezoek…  Harrie en zijn dochter vrezen het ergste en zullen alles doen om de strenge inspecteur in de watten te leggen. En dat levert een dolkomische avond op waarvan Jon nu al belooft dat u blauw zult liggen van het lachen. Onder andere met Margot Dames, Arie Cupé en Dick Cohen

Regie: Jon van Eerd
Beeld: Axel Drenth

U koopt kaarten volgens het systeem automatische plaatsing. Dit houdt in dat het systeem automatisch op het moment van aankoop de best beschikbare plaatsen voor u selecteert. Welke plaatsen dat zijn, ziet u nog niet op uw orderbevestiging. Uw kaarten worden uiterlijk een week voor aanvang van de voorstelling via de mail toegezonden.

Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.


Ook interessant voor u: