toneel

DOEK! met Liz Snoijink & Porgy Franssen


vr 17 januari 2025
Haventheater IJmuiden

19:30 uur (geen pauze)

Bestellen


Maria Goos’ klassieker DOEK! won in 2011 de prestigieuze Toneel Publieksprijs. In een glansvolle versie van Loes Luca en Peter Blok. Hoog tijd voor een nieuwe editie. Met een ander sterrenduo: Liz Snoijink en Porgy Franssen.

Zij spelen het acteursduo Lies en Richard, dat elkaar op het toneel altijd tot grote hoogte wist op te stuwen. Zij verloren elkaar uit het oog. Om Richard’s carrière uit het slop te trekken, wordt Lies ingevlogen. En dat levert toptoneel op. Want de chemie tussen Lies en Richard (en óók die tussen Liz en Porgy) werkt nog steeds en niet alleen op het toneel. Geniet van een schurende komedie over echt en onecht op het toneel en in de liefde.

De pers prees DOEK! destijds als “een uitermate scherpe en geestige tekst, een ouderwetse komedie in de goede zin van het woord, met briljante vondsten”.

Beeld: Cornelie Tollens 

U koopt kaarten volgens het systeem automatische plaatsing. Dit houdt in dat het systeem automatisch op het moment van aankoop de best beschikbare plaatsen voor u selecteert. Welke plaatsen dat zijn, ziet u nog niet op uw orderbevestiging. Uw kaarten worden uiterlijk een week voor aanvang van de voorstelling via de mail toegezonden. De aanvangstijd voor deze voorstelling is 19.30 uur.

Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.


Ook interessant voor u: