jeugd & familie musical

DE KLEINE ZEEMEERMIN DE MUSICAL 2+

OA Live Entertainment


zo 16 april 2023
Stadsschouwburg Velsen

10:30 - 11:45 uur (geen pauze)

Bestellen

zo 16 april 2023
Stadsschouwburg Velsen

13:15 - 14:30 uur (geen pauze)

Bestellen


De Kleine Zeemeermin de Musical komt terug naar de Nederlandse en Vlaamse theaters. In deze populaire familievoorstelling word je meegenomen in het magische sprookjesverhaal, met de mooiste zang en indrukwekkende dans.

De Zeemeermin mag op haar 18e eindelijk naar de oppervlakte zwemmen en de wereld van daarboven bekijken. Daar wordt ze verliefd op een prachtige Prins. Ze wil net als hem een mens worden, en met de prins trouwen. Maar daarvoor heeft ze eerst benen nodig. De Zeeheks stelt haar voor een onmogelijke keuze. Ze kan de Zeemeermin benen geven, maar dan is ze voor altijd haar stem kwijt. Of zou er nog een andere magische mogelijkheid zijn…

Laat je betoveren in deze onderwaterwereld, en geniet van De Kleine Zeemeermin de Musical!

Droomplaats:              € 24,00
Rang 1:                        € 21,00
Rang 2:                        € 18,00

Let op! De kaartverkoop voor deze voorstellingen loopt via Onder Andere Tickets. Klik op 'Bestellen' en u komt in de bestelomgeving van Onder Andere Tickets terecht.

Voor vragen over deze voortellingen en/of uw reservering kunt u bij Onder Andere Tickets terecht.
E-mail: info@oatickets.nl
Tel. 085 – 06 45 268 (bereikbaar maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 17:00 uur)


Deze voorstelling is later bijgeboekt en valt daarnaast buiten de 'eigen' programmering en staat daarom niet vermeld in onze theaterseizoenskrant.

De Stadsschouwburg Velsen beschikt over een beperkt aantal stoelverhogers. Kinderen kunnen, zolang de voorraad strekt, gratis gebruik maken van deze plastic stoelverhogers. Natuurlijk kunt u ook zelf een kussentje of auto zitverhoger meebrengen.


Ook interessant voor u: