lokale makers musical

DE JONGE STEM - THE ADDAMS FAMILY


vr 11 februari 2022
Stadsschouwburg Velsen

20:15 - 22:45 uur (met pauze)

Bestellen

za 12 februari 2022
Stadsschouwburg Velsen

20:15 - 22:45 uur (met pauze)

Bestellen


The Addams Family, wie kent ze niet? Deze bijna legendarische figuren, bekend uit strips, films en van TV, betreden in februari het podium van Stadsschouwburg Velsen.

De gepassioneerde Gomez, zijn bloedstollende echtgenote Morticia, hun bloedjes van kinderen Wednesday en Pugsley, de gestoorde Oom Fester en de stokoude Grootje, en natuurlijk Cousin Itt en butler Lurch, vormen samen geen gewone familie. Ze houden van martelingen, schaduw en verderf, en ze walgen van bloemen, puppy’s en de kleur geel. Want heet je Addams, dan hou je van dansen op een kerkhof en sta je met Magere Hein op goede voet.

Maar dan: Wednesday, dat schattige hoopje boosaardigheid dat haar broertje nog zou vergiftigen om mee te mogen met de ambulance, is opgegroeid en verliefd geworden – op een jongen uit Bloemendaal! En erger nog, deze Lucas en zijn ouders komen op bezoek!

De wereld van de familie Addams wordt op z’n kop gezet door de komst van dit normale gezin, en na een rampzalig etentje worden ieders meest duistere geheimen geopenbaard. Als er ook nog een storm uitbreekt, is het huis te klein en moeten beide families elkaars duistere kanten leren accepteren… Een bloedstollend verhaal met spannende muziek, prachtige kostuums en fantastische decors.


Ook interessant voor u: