kinderfilm jeugdfilm

DE GROTE SINTERKLAASFILM EN DE STRIJD OM PAKJESAVOND

alle leeftijden

za 2 december 2023
Filmtheater Velsen

10:30 - 11:55 uur (geen pauze)

Bestellen

zo 3 december 2023
Filmtheater Velsen

10:30 - 11:55 uur (geen pauze)

Bestellen


In De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond wil Sinterklaas zijn verjaardag royaal vieren. Hij komt dit jaar namelijk voor de honderdste keer naar Nederland en dat is reden voor een groot feest. Zo wil hij dat ieder kind in Nederland dit jaar een extra cadeautje krijgt. Tegelijkertijd willen de Pieten Sinterklaas verrassen met een groot feest met als hoogtepunt een speciaal optreden van één van Nederlands bekendste artiesten.

Robbie Reuzel die ook op vijf december jarig is, hoort van de grote plannen van de Sint en wordt woedend. Het is tenslotte niet de eerste keer dat zijn verjaardag wordt verknald door pakjesavond. Hij verzint een list om Sinterklaas uit te schakelen en maakt hiervoor onder andere misbruik van diens geestige buurvrouw. Zal het Robbie Reuzel lukken pakjesavond te dwarsbomen of ruiken de Pieten onraad en kunnen ze het Sinterklaasfeest redden?

De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond is een feest voor jong en oud, geschikt voor alle leeftijden. Met tal van bekende Nederlanders die de revue passeren, van Eva Jinek en Hans Klok tot Janny van der Heijden van Heel Holland Bakt, Martien Meiland, René Froger en nog vele anderen.

Voor de film mogen kinderen hun schoentje zetten. Daarnaast komen er danspieten langs om van het bezoek aan de schouwburg een groot feest te maken!


Ook interessant voor u: