lokale makers

DE GROTE KERSTSHOW 2018

Koel Creative Productions


za 15 december 2018
Stadsschouwburg Velsen

20:15 uur (met pauze)

Laatste kans

zo 16 december 2018
Stadsschouwburg Velsen

15:00 uur (met pauze)

Bestellen

zo 16 december 2018
Stadsschouwburg Velsen

20:15 uur (met pauze)

Laatste kans


Dit theatrale kerstspektakel trok de afgelopen drie jaar al meer dan 6000 bezoekers!
Vier Kerst in de Stadsschouwburg. Zing kerstsongs mee met lokale sterren en geniet van optredens van aanstormende talenten omlijst door een live orkest. Herkenbare gebeurtenissen van het afgelopen jaar passeren de revue en we nemen een kijkje in de keuken van vrijwilligers.

De Grote kerstshow nadert inmiddels zijn vierde editie. Wederom een creatie van culturele duizendpoten Koen van der Wel en Eline Schmidt. “In februari zijn we al gestart met het schrijven van het concept, geïnspireerd op wat burgemeester Dales in zijn nieuwjaarstoespraak zei over ‘zeuren in Velsen’ kwamen we op dit idee. Je hoort mensen vaak zeggen ‘vroeger was het beter’ maar de vraag is.. is dat zo?”

Van der Wel en Schmidt vertellen vol enthousiasme over de inhoud van de show. “We schetsen 1868, we zien een grootmoeder met haar ontzettend nieuwsgierige kleinkind. Plotseling belanden de twee in een tijdreis, de toekomst lijkt dichterbij dan gedacht. Terwijl zij door de toekomst wandelen zien wij als publiek het verleden, het nu en wie weet zelfs ónze toekomst.. Door middel van een aantal grappige en ontroerende sketches komen we langs herkenbare plekken in de gemeente en vergelijken we vroeger met nu.”

De reis en de diverse tijdsbeelden vormen een kapstok voor de welbekende kerstmuziek, gezongen door het Grote Kerstkoor, Velsense solisten en omlijst door livemuziek. Dansstudio Michelle en Danceworks zullen stadsschouwburg Velsen in beweging brengen en kinderkoor KOELKIDS harten doen smelten.

Voor meer informatie klik hier.


Ook interessant voor u: