lokale makers dans & ballet

DANSSTUDIO OVERVEEN - HET TALENTENBUREAU


za 15 juni 2019
Stadsschouwburg Velsen

13:30 uur

Bestellen

za 15 juni 2019
Stadsschouwburg Velsen

19:30 uur

Bestellen


Hoi ik ben Saartje, gewoon Saartje want zo bijzonder ben ik niet.
Mijn moeder vindt mij heel bijzonder, zij denk dat ik heel veel talenten heb. Zo vindt ze mij bijvoorbeeld heel slim, creatief, ontzettend knap en super goed in alles waar je in kan uitblinken. Om erachter te komen wat mijn grootste talent is brengt ze mij naar “Het talentenbureau”.

Het Talenten bureau haalt jouw talenten naar boven. Ben je goed in muziek maken, dansen, sport of kunst? Of ben jij een super model en hou je van in de spotlight staan of ben je zelfs insta-famous? Kan je goed leren, of ben jij een echte computernerd en hou je van gamen? Bij het talenten bureau zoeken ze dat voor je uit!

Saartje zelf weet het allemaal niet zo goed. “Iedereen om mij heen lijkt wel ergens heel goed in te zijn. Want is talent wie je bent? En heeft iedereen een talent? En jezelf blijven is dat dan ook een talent?”

Het talentenbureau; een dansvoorstelling over een zoektocht naar het vinden van jouw eigen unieke talent. In een wereld waar het soms moeilijk is als je echt jezelf bent. “Gewoon Saartje”


Ook interessant voor u: