lokale makers dans & ballet

DANCEWORKS - KUNSTFORM VELSEN

Eindvoorstelling 2020


vr 26 juni 2020
Stadsschouwburg Velsen

19:30 uur

Niet reserveerbaar

za 27 juni 2020
Stadsschouwburg Velsen

14:00 uur

Niet reserveerbaar

za 27 juni 2020
Stadsschouwburg Velsen

19:30 uur

Niet reserveerbaar


Update 17 maart
De kaartverkoop voor de eindvoorstellingen zou 25 maart van start gaan. Gezien de huidige omstandigheden vinden wij het echter niet logisch om dan de kaartverkoop van start te laten gaan. Wij hebben in overleg met het theater daarom besloten de kaartverkoop even uit te stellen. Zodra de lessen weer mogen beginnen laten wij jullie weten wat de nieuwe datum wordt waarop we de kaartverkoop starten.

Pas goed op jezelf, blijf gezond en blijf dansen! Hopelijk tot snel.


“De repetities voor de jaarlijkse dansvoorstellingen in de Stadsschouwburg Velsen zijn weer in volle gang. Ook dit jaar verrassen wij u graag met een grote diversiteit aan stijlen. Van Klassiek tot Breakdance en van peuters tot volwassenen. De voorstellingen zijn dit jaar op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni 2020.

Onze eindvoorstellingen zijn het hoogtepunt van ons dansjaar, waar wij met onze leerlingen en docenten maandenlang naar toe werken. Een tipje van de sluier: Onze jongste leerlingen betoveren u graag met onze versie van het wereldberoemde sprookje Assepoester. Oudere leerlingen nemen u mee door de Lion King en Cats en gaan los op de klanken van Queen. Maar dat is nog lang niet alles, het wordt weer een feest!”

Lees hier meer informatie over de dansafdeling van KunstForm.
Bekijk hier de beelden van de eindvoorstelling van vorig jaar.


Ook interessant voor u: