dans lokaal-dans

Danceworks Kerstshow 2024


zo 15 december 2024
Haventheater IJmuiden

16:00 - 17:30 uur (geen pauze)

Bestellen


Het is de avond voor kerst en het Musical United Theater dreigt te worden afgebroken. Na barre tijden vol financiële tegenslagen zijn de artiesten vooral op zoek naar begeleiding van hun manager Brigit. Die heeft intussen haar eigen problemen: de grote bouwontwikkelaar Van Zeuren is uit op de grond van het theater om er een grote decadente nachtclub neer te zetten. Brigit staat met haar rug tegen de muur en voelt zich radeloos. Terwijl de nieuwe Zeur-directeur Angelica haar best doet het theater in handen te krijgen, proberen de artiesten ook nog een kerstshow op de planken te brengen. Komt dit nog goed voor kerstavond?

Onze dansers staan ook dit jaar op het podium met een spetterende kerstshow voor jong en oud! Een ontroerend verhaal gevuld met toneel en dans.

U koopt kaarten volgens het systeem automatische plaatsing. Dit houdt in dat het systeem automatisch op het moment van aankoop de best beschikbare plaatsen voor u selecteert. Welke plaatsen dat zijn, ziet u nog niet op uw orderbevestiging. Uw kaarten worden uiterlijk een week voor aanvang van de voorstelling via de mail toegezonden.

Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.


Ook interessant voor u: