COMING OUT DAY VELSEN 2021

Paul Haenen presenteert theatrale talkshow


zo 10 oktober 2021
Stadsschouwburg Velsen

14:00 - 16:00 uur (geen pauze)

Bestellen


Onder de vlag van de Velsense Regenboogbrigade organiseren Stichting Regenboog Loket en Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen ter gelegenheid van de internationale Coming Out Day een theatrale talkshow. Gastheer is theater- en televisiemaker Paul Haenen. Op zijn gastenlijst staan o.a. D66-Tweede Kamerlid Lisa van Ginneken, voormalig Roze in Blauw-vertegenwoordiger Marja Lust, de uit Velsen afkomstige Bisschop Schoon van de Oud-Katholieke Kerk Nederland, het Velsense ChristenUnie-steunfractielid Frank Cornet, Marijn Baggerman (ex-leerling reformatorische school) en de Velsense wethouder Marianne Steijn. Ook Paul Haenens alter ego Dominee Gremdaat is van de partij.

Tussen de gesprekken door is er toepasselijke livemuziek van de Velsense zanggroep Unity en Regenboogloket-ambassadeur Zoë Gerritsen uit Velsen.

De Regenboogbrigade Velsen is een lokaal samenwerkingsverband van COC Kennemerland en Bureau Discriminatiezaken Kennemerland, Stichting Welzijn Velsen, Regenboog Loket Velsen, Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen en de Gemeente Velsen. Met haar activiteiten vergroot de Regenboogbrigade de zichtbaarheid en de kennis van de seksuele diversiteit en de sociale acceptatie in de lokale samenleving. Op straat, op school en sportverenigingen en waar dan ook.

In de talkshow onder aanvoering van Paul Haenen worden het nuttige en het aangename verenigd. Interessante gasten gaan met elkaar in gesprek over twee actuele LHBTI-thema’s. Die liggen dit jaar op het vlak van veiligheid en geloof. Daar draagt heel toepasselijk in de talkshow ook de landelijk bekende Dominee Gremdaat alias Paul Haenen zijn steentje aan bij. Ook het publiek wordt vrijblijvend van harte uitgenodigd aan de discussie deel te nemen.

Toegang is gratis, reserveren noodzakelijk. Daarnaast werken we met coronatoegangsbewijzen, lees hier meer informatie.

U kunt ervoor kiezen om aansluitend aan de talkshow óók gratis naar de film 'The Shiny Shrimps' te gaan. Alleen de talkshow bezoeken is uiteraard ook mogelijk.


Ook interessant voor u: