actie drama

CIVIL WAR

mogelijk schadelijk tot zestien jaar geweld grof taalgebruik

di 23 april 2024
Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen

17:00 - 18:56 uur (geen pauze)

Bestellen

zo 28 april 2024
Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen

19:30 - 21:26 uur (geen pauze)

Bestellen


Een spectaculaire actiefilm over verdeeldheid en chaos. Het lot van de Verenigde Staten hangt in de weegschaal in deze meeslepende actiefilm.

Een burgeroorlog scheurt door de Verenigde Staten, terwijl het land op de rand van totale instorting staat. In deze chaotische tijden wordt een groep moedige journalisten op pad gestuurd om het verhaal te vertellen dat wellicht het grootste van hun leven zal worden: de onvermijdelijke val van de natie zoals we die kennen.

Civil War is een spectaculaire film vol adrenaline en spanning, die de gruwelen van oorlog en de impact ervan op individuen en de samenleving belicht. Terwijl de journalisten zich een weg banen door het oorlogsgebied, worden ze geconfronteerd met onvoorstelbare wreedheid en heldhaftigheid.

De film verkent ook de diepere oorzaken van de burgeroorlog, met thema's als ongelijkheid, onrecht en de strijd om macht. Het is een krachtige allegorie voor de actuele politieke verdeeldheid in de maatschappij, die ons aanzet tot nadenken over de gevaren van haat en verdeeldheid.

Met verbluffende special effects, intense gevechtsscènes en sterke acteerprestaties, is Civil War een film die je niet mag missen.

★★★★ ‘Civil War is in de eerste plaats pure cinema. Vooruit: vierenhalve ster' Trouw.

★★★★ 'Kirsten Dunst op haar best in verontrustend drama' Dagblad van het Noorden.

'dit Amerika vol dood en verderf geeft met zijn verslaggevers een waarschuwing af' Het Parool.

★★★★ 'de film ontregelt, verontrust en komt daardoor wel degelijk aan' de Volkskrant.


Ook interessant voor u: