toneel

Casa Mia


wo 8 januari 2025
Haventheater IJmuiden

19:30 uur

Bestellen


Jarenlang was zij een van de populairste televisie- en theateractrices. Tot zij om persoonlijke redenen voor de luwte koos. Na twaalf jaar is zij terug! Haar goede reden daarvoor is de vlijmscherpe, muzikale feelgood-comedy Casa Mia.

Reis mee naar Italië en ervaar la dolce vita! Moeder Lynn en dochter Kyra moeten een plan maken voor de erfenis van oma, die aan hen de familievilla Casa Mia naliet. Zij zijn uit elkaar gegroeid, maar hopen dat de zon, de pasta en oma’s testament hun band weer versterkt. Ze rekenen alleen niet op een boel oud zeer, een onuitgenodigde zus, een bemoeizuchtige makelaar én een oplaaiende bosbrand, waardoor ze van de buitenwereld worden afgesloten. Dan rest er maar één optie: de fles limoncello en álle beerputten wagenwijd open.

Resultaat: een avond onvervalst lachen en genieten. In zomerse sfeer, met veel Italiaanse muziek! Naast Isa Hoes o.a. Peggy Vrijens, Teunie de Brouwer en Joe Sinduhije.

U koopt kaarten volgens het systeem automatische plaatsing. Dit houdt in dat het systeem automatisch op het moment van aankoop de best beschikbare plaatsen voor u selecteert. Welke plaatsen dat zijn, ziet u nog niet op uw orderbevestiging. Uw kaarten worden uiterlijk een week voor aanvang van de voorstelling via de mail toegezonden. De aanvangstijd voor deze voorstelling is 19.30 uur.

Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.


Ook interessant voor u: