muziek

Bee Gees Forever


wo 12 maart 2025
Haventheater IJmuiden

19:30 uur

Wachtlijst


Inmiddels kent heel Nederland ze, want de afgelopen televsiewinter verrasten ze elke zaterdagavond opnieuw met hun deelname aan 'The Tribute - Battle of the Bands' én….ze zijn dé winnaar geworden!! Met tienen van de jury en een 9,6 van het publiek, scoorde Bee Gees Forever de hoogste cijfers óóit uit de afgelopen drie seizoenen! Na het tv-succes trok Bee Gees Forever de theaters in en ook dat werd een zegetocht.

Aan de basis van al het succes ligt natuurlijk de onvergetelijke muziek van de gebroeders Gibb. Van 'To Love Somebody', 'Tragedy' tot 'Stayin’ Alive' en 'How Deep Is Your Love'. Bee Gees Forever speelt ze allemaal. In een dynamische show barstensvol wereldhits.

Beeld: William Rutten

U koopt kaarten volgens het systeem automatische plaatsing. Dit houdt in dat het systeem automatisch op het moment van aankoop de best beschikbare plaatsen voor u selecteert. Welke plaatsen dat zijn, ziet u nog niet op uw orderbevestiging. Uw kaarten worden uiterlijk een week voor aanvang van de voorstelling via de mail toegezonden. De aanvangstijd voor deze voorstelling is 19.30 uur.

Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.


Ook interessant voor u: