dans & ballet jeugd & familie

GRIMM

Junior Company het Nationale Ballet & ISH Dance Collective


za 23 mei 2020
Stadsschouwburg Velsen

19:30 uur (met pauze)

Niet reserveerbaar


In verband met de door het RIVM aangekondigde extra maatregelen gaat de voorstelling van 23 mei niet door. In overleg wordt gekeken wanneer de voorstelling kan worden ingehaald. Nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Meer informatie over hoe de Stadsschouwburg Velsen omgaat met het coronavirus vindt u hier.


Twee topgezelschappen leveren een virtuoze familievoorstelling af. Een sprookjesachtige match van klassiek ballet en hiphop. Tweeëntwintig dansers (jonge sterren in het klassieke ballet, de hiphop en breakdance) toveren in een uitgekiende choreografie van Ernst Meiser (Nationaal Ballet) en Marco Gerris (ISH) een geweldige en door elkaar geklutste sprookjeswereld tevoorschijn. Van Roodkapje, Sneeuwwitje, haar Zeven Dwergen, Doornroosje, Hans (van Grietje), Rapunzel en Assepoester tot allerlei bijbehorende prinsen, prinsessen, koks en knechtjes. Twee ‘gewone’ jongens belanden via een fout gelopen potje gamen aan de andere kant van hun beeldscherm. En via heks en boze wolf barst dan het gedanste sprookjesavontuur los. Vanaf 8+


''Voorstelling die je gezien moet hebben, al was het alleen maar vanwege de hilarische zeven dwergen'' - De Telegraaf (vier sterren).
''De fantasierijkste dansvoorstelling van het seizoen'' - Trouw (vijf sterren)

Foto: Petrocsky & Ramone


Ook interessant voor u: