drama toneel

A LITTLE LIFE

Live opgenomen in The Savoy Theatre in Londen


zo 1 oktober 2023
Filmtheater Velsen

14:00 - 18:10 uur (met pauze)

Bestellen


Het boek 'Een Klein Leven' van Hanya Yanagihara heeft wereldwijd miljoenen lezers diep geraakt. Ivo van Hove heeft er een even indringende theatervoorstelling van gemaakt. Na een uiterst succesvolle periode bij ITA (Internationaal Theater Amsterdam), waar Ivo van Hove het toneelstuk maakte en opvoerde, is de voorstelling nu ook op West End in Londen een record brekend succes. Dit stuk is nu, live opgenomen vanuit The Savoy Theatre London, eenmalig te zien in Velsen.

A Little Life volgt vier studievrienden in New York: Willem, die de ambitie heeft acteur te worden, de getalenteerde en succesvolle architect Malcolm, de excentrieke kunstenaar JB en de teruggetrokken, raadselachtige Jude. Wanneer ambitie, verslaving en trots de groep uit elkaar drijft, blijven ze toch verbonden vanwege hun liefde voor Jude en zijn geheimzinnige verleden. Gaandeweg wordt duidelijk dat Jude kampt met een traumatisch verleden en realiseren de vrienden zich dat ze alleen door diepgaand begrip en grenzeloze liefde hun vriendschap met hem kunnen behouden. Met een hoofdrol voor theater- en filmacteur James Norton (Happy Valley).

A Little Life brengt de Londense theaterervaring dichtbij huis en heeft een speelduur van 220 minuten (3 uur en 40 minuten), exclusief een half uur pauze. Maak uw bezoek compleet en bestel een Royale American Hotdog voor in de pauze. Deze vertoning is Engels gesproken en Engels ondertiteld!

Let op: voor mensen met een Cineville abonnement geldt een toeslag van €7,-


Ook interessant voor u: