toneel

3 MILJOEN VOETSTAPPEN NAAR SICILIË

openingsvoorstelling Oerol Festival 2020


do 20 augustus 2020
Stadsschouwburg Velsen

19:30 - 20:30 uur (geen pauze)

Bestellen


Het had de openingsvoorstelling van het Oerol Festival 2020 op Terschelling moeten worden. Dat ging niet door maar gelukkig krijgen wij de voorstelling toch te zien. Na de Amsterdamse première maakt '3 Miljoen voetstappen naar Sicilië' een korte Nederlandse tournee.
Schrijver en (cabaret)regisseur Koos Terpstra en actrice, theatermaakster en schrijfster Nhung Dam hebben al een aantal succesvolle voorstellingen op hun naam staan. Zij maakten in de afgelopen maanden lange wandelingen. Met het aantal afgelegde kilometers zouden ze op Sicilië aangekomen kunnen zijn, al hebben ze in werkelijkheid Amsterdam niet verlaten. Maar zoals Confucius zei: “de weg zelf is je bestemming”. Onderweg kan het namelijk dat je een ander mens wordt. En dat je opnieuw kennis moet maken met jezelf. Maar hoe bang je ook bent op deze reis, je moet jezelf nooit gaan verstoppen.

3 Miljoen voetstappen naar Sicilië is een indrukwekkende voorstelling over zoeken naar geluk, over leven, over onmacht en over schoonheid. Een hoopgevende ode aan de fantasie, door Nhung gespeeld en door Koos geregisseerd.


Ook interessant voor u: