Zomerpret 2024


Gratis film en theater voor kids deze zomer!


Goed nieuws voor alle kinderen tussen de 6 en 16 jaar! Deze zomer kunt u gratis naar de film of het theater bij Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen.

Er kan gekozen worden uit de volgende twee voorstellingen:

Vos en Haas Redden Het Bos | dinsdag 23 juli | 11:00
Uil is verdwenen, een mysterieus meer is verschenen..
Vos en Haas gaan op onderzoek uit. Ze ontmoeten ondeugende ratten, bezoeken de slimme Bever en ontdekken een verborgen onderwaterwereld.

Maar is alles wat het lijkt?
Een spannend avontuur vol humor en hartverwarming voor jong en oud! Komen Vos en Haas op tijd achter het mysterie? Redden ze hun vriend Uil en het bos?

Bestel hier uw kaarten >>

 

Yuto & de Boom | zondag 21 juli | verschillende tijdslots
Geniet met de hele familie in onze finaleweek vóór de verbouwing van een sprookjesachtige voorstelling voor jong en oud, waarbij de bezoekers óver het toneel wandelen. Beleef in 40 minuten een wonderbaarlijk verhaal dat draait om de kleine Yuto en zijn liefde voor zijn boom. Laat u meevoeren door Yuto’s betoverend wereld vol poppen, schaduwen en fantasie. Tijdens de wandeling wordt het verhaal (in taal naar keuze) verteld door een koptelefoon.

Er zijn 5 tijdsloten beschikbaar:
10:10 uur
10:20 uur
12:00 uur
15:10 uur
15:20 uur

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@stadsschouwburgvelsen.nl


Zomerpret is een actie dat mede mogelijk wordt gemaakt door gemeente Velsen en Welzijn Velsen. Zo kunt u van 21 juli t/m 30 augustus gratis activiteiten bezoeken voor kinderen.