Veilig en coronaproof naar het theater


Het zal u vast niet zijn ontgaan.

De nieuwe, aangescherpte coronamaatregelen betekenen helaas dat wij ons theater van zondag 28 november tot 19 december al om 17.00 uur moeten sluiten.
Dit betekent dat een groot aantal filmvertoningen en theatervoorstellingen niet door kan gaan. Hoewel wij begrijpen dat maatregelen nodig zijn, is dit uiteraard een enorme teleurstelling.

Wij zullen theatervoorstellingen en filmvertoningen moeten annuleren of verplaatsen. Op onze website onder 'Programma' vindt u het aangepaste programma met bijbehorende aanvangstijden.
Heeft u al kaarten voor een theatervoorstelling of filmvertoning in deze periode, dan hoeft u op dit moment niets te doen. We brengen u persoonlijk op de hoogte zodra er meer bekend is over het programma en uw kaarten.

Voor een bezoek aan ons theater is het tonen van coronatoegangsbewijs voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht. Daarnaast is per zondag 28 november de anderhalve meter en mondkapjesplicht weer van kracht in het theater. Het mondkapje mag af zodra u in de zaal heeft plaatsgenomen.

Een bezoek aan ons (film)theater gaat misschien net even anders dan u bent gewend, maar wij gaan ervoor zorgen dat u een onvergetelijk uitje heeft. Ter voorbereiding op een bezoek aan ons theater kunt u op deze pagina meer informatie lezen over onze maatregelen, zodat u straks niet voor verrassingen komt te staan. Wij doen er alles aan om uw bezoek nog steeds zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken, zoals u dat van ons bent gewend. Wij hopen u te mogen verwelkomen!