Aantal shows voor seizoen 2019/2020 NU al in de VERKOOP

Voorstellingen in seizoen 2019-2020


De volgende voorstellingen die plaatsvinden in seizoen 2019-2020 zijn NU al in de VERKOOP!

OG3NE - SWEET HARMONY TOUR - VRIJDAG 4 OKTOBER 2019 in Stadsschouwburg Velsen!
OG3NE trok met de theatertournee ‘Three Times a Lady’ vorig jaar langs 100 uitverkochte theaters. De popdiva’s betoverden met hun harmonieuze samenzang en spontane presentatie een massaal publiek. En veroverden hun eigen prachtige plaats in de eredivisie van de Nederlandse popmuziek. In het najaar van 2019 volgt een nieuwe theatertournee: de ‘SWEET HARMONY TOUR’. Op vrijdag 4 oktober 2019 stopt de ‘SWEET HARMONY TOUR’ in de Stadsschouwburg Velsen. Reserveer NU!

PETER PANNEKOEK - LATER WAS ALLES BETER - DONDERDAG 17 OKTOBER 2019 in Stadsschouwburg Velsen!
Peter Pannekoek. Supertalent. Werd bekend door o.a. Dit Was Het Nieuws, DWDD en Comedytrain. Peter is slim, ontwapenend én gevaarlijk. In 2016 brak hij door naar het grote publiek met zijn indrukwekkende solo ‘Zacht van binnen’. De jonge, sprankelende stand-up comedian werd door pers en publiek juichend binnengehaald. De zalen zaten vol en gingen plat voor de prikkelende lachwekkende Pannekoek-verhalen. Peter’s nieuwe solo heet ‘Later was alles beter’. Ook weer een prachtig potje Pannekoek, barstensvol heel veel goede grappen. Van ‘Later was alles beter’ is wegens groot succes een nieuwe tournee geboekt. Reserveer NU!

PATRICK LAUREIJ - NEDERLANDS HOOP - ZATERDAG 11 JANUARI 2020 in Stadsschouwburg Velsen!
Patrick Laureij: een nieuw cabaretfenomeen. De Rotterdamse stand-upper maakt van zijn eerlijke hart geen moordkuil. Rauw en origineel zijn de hilarische anekdotes die hij over zijn eigen leven vertelt. De zalen gaan plat, de lachsalvo’s zijn ontelbaar. Zijn eerste solo ‘Dekking Hoog’ sloeg in als de spreekwoordelijke bom. Voor zijn tweede solo, getiteld ‘Nederlands Hoop’, is dit seizoen geen kaartje meer te krijgen. Goed nieuws: Patrick lanceert een nieuwe tour. Op zaterdag 11 januari 2020 staat hij daarmee in de Stadsschouwburg Velsen. Reserveer NU!

FRED VAN LEER - LEER VAN FRED LIVE! - DINSDAG 10 MAART 2020 in de Stadsschouwburg Velsen!
Fred van Leer is op dit moment de populairste stylist van de Nederlandse televisie. Fred kleedt presentatrices en artiesten, was jarenlang coach bij Hollands Next Top Model, heeft een eigen programma op TLC en bracht de bestseller ‘Leer van Fred' uit. Leren van Fred deden duizenden enthousiaste vrouwen ook al tijdens zijn workshops op o.a. het LINDA.festival. Dit inspireerde Fred om het theater in te gaan, zodat élke Nederlandse vrouw kan leren van Fred van Leer. De theatershow pakte uit als een heerlijke avond voor vrouwen, waarin Fred vertelt, luistert en adviseert. Want, zoals hij het zelf zegt: “Het feit dat je de jurk past, wil nog niet zeggen dat het je maat is.” Op dinsdag 10 maart in de Stadsschouwburg Velsen. Reserveer NU!