START VERKOOP NIEUWE SEIZOEN - VRIJDAG 19 MEI 10.00 UUR

Grote namen komen naar IJmuiden

Bert Visscher, Pierre Bokma, Jandino Asporaat, Harrie Jekkers, Ton Kas, Guido Weijers, Anne-Wil Blankers, Herman van Veen, Marc-Marie Huijbregts, Trijntje Oosterhuis, Rundfunk, Woezel & Pip en vele andere grote namen zetten in het nieuwe seizoen koers naar IJmuiden. In de categorie supermusicals presenteren wij 'My Fair Lady', 'Vamos' (met Lenette van Dongen) en Simone Kleinsma kruipt in de huid van Annie M.G. Schmidt. Het seizoen begint goed met 'Horror', de Nederlandse theaterhit die momenteel langs alle grote wereldsteden trekt en in Nederland exclusief in IJmuiden te zien is. En met de openingsshow die Brigitte Kaandorp speciaal voor ons theater aan het maken is. Een show als ideale opwarmer voor het nieuwe seizoen met vele live acts.

De nieuwe theatergids is er!

Klik hier om de gids digitaal door te bladeren.

Belangrijke data:

woensdag 10 mei - nieuwe seizoen op website

zaterdag 13 mei - nieuwe theatergids op de deurmat

vrijdag 19 mei 10.00 uur - start verkoop nieuwe seizoen

via www.stadsschouwburgvelsen.nl

Snel en eenvoudig kaarten bestellen kan via onze website. De grote voordelen van online bestellen: geen lange wachtrij, zelf uw stoelen uitkiezen en u heeft de e-tickets direct in huis.

Nieuw dit jaar is dat u ook meteen telefonisch (0255 - 515 789) en aan de theaterbalie kaarten kunt bestellen. Houd u wel rekening met een lange wachttijd de eerste verkoopdagen.

Bestellen met het bestelformulier kan ook nog altijd. Deze is hier te downloaden.

Publicatiedatum: 8 mei 2017

 
 
| Meer