LADIES NIGHT THE FULL MONTY

Met demonstraties, hapjes en kraampjes van lokale ondernemers

Dames opgelet, aanstaande zaterdag (17 februari) organiseren wij een Ladies Night met de hilarische hitmusical The Full Monty en demonstraties, hapjes en kraampjes van lokale ondernemers in de foyer.

Hitmusical
Geen baan meer. Geen vrouw meer. Geen toekomst meer. En wat doe je dan, als je ineens een groot bedrag aan alimentatie moet ophoesten, om te voorkomen dat je straks ook geen kind meer hebt? Dan begin je een strip-act. Met je beste vrienden die ook allemaal zonder werk zitten. En je gaat voor niets minder dan The Full Monty!

De musical werd een wereldhit en de Oscar-winnende filmversie is inmiddels een moderne klassieker. Overal worden de mannen, die het aandurven om niet alleen in het leven maar ook op het toneel 'the full monty' te gaan, in de armen gesloten. Aanstekelijk, pikant en ontroerend met swingende songs. Met o.a. Joey Ferre, Brigitte Heitzer, Dennis Willekens en Ad Knippels.

Ladies Night
Wij zetten deze hilarische meidenavond in de foyer lokale ondernemers in de theaterspotlights: No lemons please, ICI PARIS, Korf Catering, Zoet aan Zee, Days magazine, Jacky Hart, Restaurant Perron Zee en opruimcoach Mary regelt het wel.
De kapsters van Cosmo Hairstyling Velserbroek zijn aanwezig met hun Cosmo Touch-Ups, wooninspiratie kan opgedaan worden bij No Lemons, please en voor lekkernijen is Zoet aan Zee het juiste adres. Korf Catering serveert na afloop de heerlijkste hapjes. 

Een kaartje voor The Full Monty kan ook besteld worden in combinatie met een glaasje cava vooraf en een rijk gevulde goody bag. **Update: de goody bags zijn uitverkocht. Voor de voorstelling zijn wel nog kaarten te koop. **

Publicatiedatum: 12 februari 2018

 
 
| Meer
17 feb 20.15 THE FULL MONTY Musical Stadsschouwburg Velsen