EXTRA SHOW CHECKPOINT IN DE VOORJAARSVAKANTIE!

Programma over experimenten net zo leuk als op tv

Zet je veiligheidsbril op en doe je gehoorbeschermers aan (die krijg je uitgereikt) want er komen ontploffingen! In de voorjaarsvakantie, op zaterdag 24 februari (19.00 uur), is 'Checkpoint' te zien in ons uitverkochte theater. Wegens groot succes wordt er een extra show gespeeld om 15.30 uur. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Checkpoint is in het theater net zo spannend en vol experimenten als op televisie. Natuurlijk met presentatrice Rachel Rosier. De wind in je gezicht voelen, mee zweven met een hovercrafttest, tegen de muur plakken met een klittenbandpak, drie vaders optillen met een speciale constructie of over water lopen in de maïzena-race: niks is te gek, het theater wordt letterlijk en figuurlijk op zijn kop gezet in deze spectaculaire en interactieve familievoorstelling.

Jongens tegen de meisjes

Wie durft mag op het toneel met het testteam meedoen aan allerlei leuke proefjes. Maar ook als je in de zaal zit, word je bij de show betrokken. Je ontwijkt gigantische ringen van rook of ervaart hoe luchtdruk zich door de zaal beweegt. Je kunt meedoen met de 'Klapper van de week', de 'Kracht van veel' en de 'Jongens tegen de Meisjes'. Zodat voor eens en voor altijd duidelijk zal worden wie de beste is van de test: de jongens of de meiden? Wie houdt van grappige en gekke tests zal zich deze avond in ieder geval niet vervelen.

Publicatiedatum: 6 februari 2018

 
 
| Meer
24 feb 15.30 BELEEF CHECKPOINT LIVE IN HET THEATER! Jeugd & familie Stadsschouwburg Velsen BESTELLEN
24 feb 19.00 BELEEF CHECKPOINT LIVE IN HET THEATER! Jeugd & familie Stadsschouwburg Velsen BESTELLEN