INTERNATIONALE THEATERHIT 'HORROR' VAN JAKOP AHLBOM

In Nederland, exclusief in IJmuiden te zien

Tijdens de wereldtournee (Londen, Parijs, Auckland, Krakow, München) keert het meeslepende, spannende en visuele theaterspektakel 'Horror' nog één keer terug naar Nederland. Als enige theater in Nederland presenteert de Stadsschouwburg Velsen op vrijdag 8 september (20.15 uur) de succesvoorstelling van Jakop Ahlbom.

Een gezellig avondje naar het theater? Nou, vergeet het maar! Theatermaker Jakop Ahlbom is er met zijn productie 'Horror' in geslaagd om het horrorgenre moeiteloos te verplaatsen van het witte doek naar de theaterzalen. Het resultaat is een prachtig griezelige voorstelling; geestig, vol spectaculaire special effects en onweerstaanbaar eng.

Onweerstaanbaar eng

Ahlbom creëert met 'Horror' een magische wereld die in het theater niet vaak te zien is. De uitdaging die hij zich stelt is om de filmische effecten van horror theatraal te vertalen. Ahlbom wil laten zien hoe 'lekker' horror kan zijn. En met succes. 'Horror' werd bedolven onder de sterren in alle kranten. "Geestig en onweerstaanbaar eng", concludeerde de Volkskrant.

Exclusief in Velsen

Een oud huis wordt geteisterd door een tragische familiegeschiedenis. De jongste zus is weggekomen, maar wat is er met de oudste zus gebeurd? Als ze terugkeert naar haar ouderlijk huis wordt ze geconfronteerd met een weggestopt verleden. De enige manier om te overleven is de gruwelijke waarheid onder ogen te zien.

Verzeker u van de beste plaatsen voor de eenmalige Horror-show in Nederland op vrijdag 8 september in IJmuiden. Dan weet u zeker dat u op het puntje van uw stoel of er juist in weggedoken zit!

Publicatiedatum: 2 februari 2017

 
 
| Meer
08 sep 20.15 Horror de internationale theaterhit Show Stadsschouwburg Velsen BESTELLEN

GERELATEERD NIEUWS