EXTRA KAARTEN VOOR NIEUWE BERT VISSCHER

19 augustus oude show Bert op tv

Bert Visscher is een publiekslieveling in IJmuiden. Ons theater is voor Bert een van zijn favoriete speelplekken. Zoals hij zelf zegt: ,, Natuurlijk ga ik zeggen dat het een heerlijke zaal ismet fijn publiek. En dat is ook zo. Maar een fijn hotel, zeelucht in je smoeltje en een tof visrestaurant aan het einde van de pier helpen ook wel mee aan heimwee naar Velsen. Ik kan niet wachten!!"

Bert op tv
De populaire cabaretier is op 19 augustus (20.15 uur NPO1) op tv te zien met zijn vorige show 'Zelden zoiets gezien'. Met zijn nieuwste show 'Hij wordt vanzelf rustig' staat hij maar liefst drie keer in ons theater. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Vol vuur
Bert Visscher doet al jaren erg zijn best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde chaos. Hij nam zijn theaterpubliek mee langs ijsbanen, kolenmijnen, vuurtorens, vliegvelden, verlaten stations en bordelen en probeerde telkens vol vuur te redden wat eigenlijk al niet meer te redden viel. Hij zal het wel nooit leren, want opnieuw dreigt er een puinhoop. Het begint al met een verhaal over de thuiskomst van zigeunerfamilie Tokko Pepetto. Vreemd, een zigeuner heeft immers geen thuis, anders is het geen zigeuner. En moeten die woonwagens nou uitgerekend op de plek komen waar strijkijzerhandel 'De Uitstrijk' windmolens wil bouwen? Visscher stort zich er van woensdag 14 t/m vrijdag 16 februari weer vol in. Laat hem maar razen: 'Hij wordt vanzelf moe'.

Publicatiedatum: 14 juli 2017

 
 
| Meer
14 feb 20.15 BERT VISSCHER – HIJ WORDT VANZELF MOE Cabaret Stadsschouwburg Velsen BESTELLEN
15 feb 20.15 BERT VISSCHER – HIJ WORDT VANZELF MOE Cabaret Stadsschouwburg Velsen BESTELLEN
16 feb 20.15 BERT VISSCHER – HIJ WORDT VANZELF MOE Cabaret Stadsschouwburg Velsen BESTELLEN