Mini Film Festival Velsen


Proef de films van de zomer! 

Vanaf 1 augustus 2024 gaan de deuren van ons geliefde filmtheater (tijdelijk) dicht. Om deze periode in stijl af te sluiten, organiseren we een onvergetelijke finaleweek vol theater en film voor jong en oud: LICHT UIT LICHT AAN.

Een van de hoogtepunten van LICHT UIT LICHT AAN is het Mini Film Festival Velsen op dinsdag 23 juli. Gedurende de hele dag (van 14:00 tot 23:00 uur) geniet u van een feestelijk programma vol voorpremières van de beste nieuwe films die deze zomer te zien zijn.

Bestel hier uw kaarten voor het Mini Film Festival Velsen. Drie films voor maar €25,-. Wilt u liever naar één film komen kijken? Dat kan ook, voor het standaard tarief.

Op het Mini Film Festival Velsen vertonen we:

City of Wind | 14:00 uur
Duik in een betoverend drama over traditie en moderniteit in Mongolië. Wees de eerste die deze film beleeft op het witte doek, want City of Wind gaat op 1 augustus pas in première!

Bestel hier uw kaarten >>DAAAAAALÍ! | 17:15 uur
Laat je meeslepen in een krankzinnige komedie in de geest van Salvador Dalí. Zes verschillende acteurs kruipen in de huid van de beroemde surrealist. 

Bestel hier uw kaarten >>La Bella Estate | 19:30 uur
Ontdek het verhaal van Ginia, die in het bruisende Turijn de liefde en zichzelf ontdekt. 

Bestel hier uw kaarten >>

 

Programma finaleweek LICHT UIT LICHT AAN - van 21 tot en met 28 juli
Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen luidt het laatste seizoen voor de verbouwing uit met een feestelijke finaleweek. Onder de titel LICHT UIT LICHT AAN worden diverse voorstellingen gepresenteerd. Hiermee krijgt een groot publiek de gelegenheid om afscheid te nemen van het theatergebouw in de huidige vorm. Bekijk hier het volledige programma >>