Huidige ontwikkelingen binnen de stadsschouwburg


Verplaatste en afgelaste voorstellingen

Vanaf 1 juni mogen theaters hun deuren weer voor publiek openen waarbij een maximum geldt van 30 personen. Ondanks het positieve bericht dat we weer open mogen is dit voor ons nog niet haalbaar gebleken, waardoor ook de voorstellingen die in juni geprogrammeerd waren niet kunnen worden gespeeld. Bezoekers van deze voorstellingen informeren wij zo spoedig mogelijk hierover. 

Natuurlijk zijn wij nog steeds druk met het zoeken van nieuwe data voor verplaatste voorstellingen. Hierdoor vinden er veel verschuivingen plaats en kunnen wij helaas nog geen definitieve data van verplaatste voorstellingen doorgeven. In de tussentijd blijft uw ticket wel geldig, dus bewaar uw ticket, geniet later. Ondanks dat we proberen zoveel mogelijk voorstellingen te verplaatsen, gebeurt het ook dat we voor enkele voorstellingen geen inhaaldatum kunnen vinden. Bezoekers die kaarten hebben voor definitief geannuleerde voorstellingen worden hierover per e-mail geïnformeerd. 

Anderhalf meter in het theater

Zoals vele andere organisaties zijn ook wij aan het onderzoeken hoe wij de 1,5 meter afstand binnen het theater kunnen garanderen. Wij streven natuurlijk naar een optimale veiligheid voor onze bezoekers en medewerkers. Dit onderzoek neemt veel tijd in beslag, daarentegen hopen we u daarna wel in een veilig theater te mogen verwelkomen.

Nieuw theaterseizoen 2020-2021

Het zoeken naar vervangende data voor de voorstellingen die dit seizoen niet door konden gaan heeft invloed op de programmering van seizoen 2020-2021. Het is voor nu nog onduidelijk wanneer wij komend seizoen aan u mogen presenteren; wij danken u dan ook voor uw begrip en geduld. Wij hopen u binnenkort meer te kunnen vertellen over dit mooie, nieuwe theaterseizoen!