‘Velsen fietst naar de film’ bereikt eerste tussendoel

Filmtheater komt steeds dichterbij


Maar liefst 1541 donateurs doneerden samen € 48.001. Na 18 succesvolle campagnedagen en nog 14 dagen te gaan heeft de crowdfunding voor het realiseren van een filmtheater in Stadsschouwburg Velsen het eerste tussendoel bereikt. Een ongekende prestatie! Het is duidelijk dat film leeft in Velsen.

“Met dit eerste tussendoel gaan we de filmprojector aanschaffen. Nu komt het er op aan dat we ook het volgende tussendoel gaan halen om de Dolby surround audio-apparatuur aan te kunnen schaffen. En vervolgens het projectiescherm” aldus Manon Koers, zakelijk directeur Stadsschouwburg Velsen. Met het eerste tussendoel is 60% gerealiseerd van het totaal benodigde bedrag voor de investering van alle bioscoopapparatuur.

Met de aanschaf van de filmprojector starten de technici met de voorbereidingen in het gebouw voor de installatie en de filmprogrammering.
“We blijven geloven in een positieve afloop voor het hele bedrag,” aldus Manon Koers. “We hebben nu nog 3200 tientjes nodig.” Doneren kan op www.velsenfietstnaardefilm.nl