Crowdfundactie van start

Velsen fietst naar de film!


Dinsdag 23 juni zijn we gestart met het crowdfunden voor een filmtheater in de schouwburg. Hiervoor is 8000 x een tientje nodig, en daar hebben we jullie hulp bij nodig: ga naar http://www.velsenfietstnaardefilm.nl, draag een tientje bij en pak deze zomer nog een filmpje (en drankje op het terras)! Film blijft vast onderdeel van de programmering.

De culturele sector, en ook Stadsschouwburg Velsen is zwaar getroffen door de coronacrisis. Publieksinkomsten zijn volledig weggevallen, en de landelijke steunmaatregelen zijn maar ten dele bedoeld voor plaatselijke schouwburgen. De Stadsschouwburg Velsen zit in zwaar weer. Juist dan gaat het erom de creativiteit binnen de organisatie te gebruiken en te zoeken naar kansen en mogelijkheden. De Stadsschouwburg Velsen gaat daarom inzetten op de realisatie van een filmtheater. 


Op de fiets naar de film
Met een filmtheater in de schouwburg kunnen mensen op de fiets naar de film, én (na)genieten van een drankje op het terras op het pleintje. Dichtbij huis en nog deze zomer! Dat kan gerealiseerd worden wanneer we sámen de technische investering kunnen doen. Daarom start vanaf vandaag de crowdfunding-campagne ‘Velsen fietst naar de film’.

DONEER NU!


8000 keer een tientje

Voor de realisatie van het filmtheater in de schouwburg is 8000 keer een tientje nodig. Voor het bij elkaar brengen van dat bedrag start de Stadsschouwburg Velsen vanaf dinsdag 23 juni een grote crowdfunding-actie. Doneren kan op velsenfietstnaardefilm.nl. Meer informatie over de crowdfundactie leeft u hier

MEER INFORMATIE