Zien Wij Jou In Haventheater IJmuiden?


Nieuw theaterseizoen 2024-2025 in Haventheater IJmuiden: groots en exclusief!

Wij verhuizen dit najaar tijdelijk naar een nieuwe, unieke locatie: Haventheater IJmuiden. In afwachting van de verbouwing van het theater aan de Groeneweg, presenteren we vanaf november een spetterend programma vol theater, film en muziek op deze bijzondere locatie.

Exclusieve kerstshow Brigitte Kaandorp
Cabaretdiva Brigitte Kaandorp opent het nieuwe seizoen met een exclusieve kerstshow, te zien van eind oktober tot en met december. Mis deze unieke kans niet om Kaandorp in haar element te zien in de sfeervolle ambiance van het Haventheater. 

Cabaretoppers en theaterlegendes
Naast Kaandorp betreden ook tal van andere grote namen het podium van Haventheater IJmuiden. Cabareticonen zoals Daniël Arends, Peter Heerschop & Viggo Waas, Vlamousse, Kiki Schippers en Ton Kas verzorgen hilarische avonden. Theaterliefhebbers kunnen daarnaast genieten van voorstellingen van toneellegendes als Anne Wil Blankers en Hans Croiset.

Muziek en meer
Ook voor muziekliefhebbers is er in Haventheater IJmuiden wat wils. Geniet van concerten van Karin Bloemen en Slagerij van Kampen. Er zijn tribute-acts van bekende artiesten zoals Elton John, ABBA, Bee Gees, Tina Turner, Dire Straits en BZN. En vergeet niet de bijzondere Engels/Australische dinershow Faulty Towers te beleven!

Film in vertrouwde sfeer
Naast theater en muziek brengt Stadsschouwburg & Filmtheater ook de vertrouwde filmprogrammering naar Haventheater IJmuiden. U kunt blijven genieten van boeiende arthousefilms tot internationale prijswinnende blockbuster. 

Lokale makers
Ook een groot aantal Velsense lokale makers presenteren hun jaarlijkse uitvoeringen in het Haventheater. Zo is er voor ieder wat wils!

Programma en kaartverkoop
Het complete programma voor het theaterseizoen 2024-2025 kan vanaf nu worden bekeken in het programmaoverzicht op deze website. De kaartverkoop start op donderdag 11 juli om 12.00 uur. Dit seizoen koopt u kaarten volgens het systeem automatische plaatsing. Dit houdt in dat ons systeem automatisch op het moment van aankoop de best beschikbare plaatsen voor u selecteert. Welke plaatsen dat zijn, ziet u nog niet op uw orderbevestiging. Uw kaarten worden later via de mail toegezonden.

Bent u onze vriend?
Dan kunt u vanaf maandag 8 juli 12:00 al kaarten reserveren. U heeft dan voorrang op de reguliere kaartverkoop. Wilt u Vriend worden? Klik dan kan HIER

Locatie
Haventheater IJmuiden is gevestigd in het voormalige tenniscentrum aan de Dokweg 43-45 in IJmuiden. De deuren worden in november geopend. Tot 1 augustus bent u nog welkom aan de Groeneweg 71 in IJmuiden.

Kom naar Haventheater IJmuiden en geniet van een onvergetelijk theaterseizoen!
Bekijk hier het programma overzicht >>

Let op!: De Kaartverkoop voor Brigitte Kaandorp gaat nog niet van start. Wilt u op de hoogte blijven van de voorstelling van Brigitte Kaandorp? Meld u dan hier aan en hoor als eerste wanneer de kaartverkoop voor Brigitte van start gaat.