Doneer uw kaartjes en word Kroonvriend

Steun Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen


STEUN HET THEATER: WORD KROONVRIEND

We hebben uw steun hard nodig! Laat ons weten dat u wilt dat Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen blijft bestaan! Dat kan door uw kaartje(s) te doneren. Door het omzetten van uw kaarten in een bijzondere persoonsgebonden Kroonvriendschap kunt u ervoor zorgen dat Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen uw theater blijft voor zowel professionele podiumkunst, film als lokaal aanstormend talent.

Het zal u niet zijn ontgaan, de Culturele Sector en dus Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen is in extreem zwaar weer terecht gekomen. Door de verplichte sluitingen zijn inkomsten uit kaartverkoop helemaal stilgevallen!

Directie en medewerkers van Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen werken keihard om met alle expertise en creativiteit die zij in huis hebben te zoeken naar mogelijkheden en oplossingen. De gemeente denkt mee, steunt door het opschorten van huur en zoekt mede naar oplossingen. Maar die liggen niet voor het grijpen. Er is veel onzeker.

Zonder extra financiële steun zal Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen het echter niet gaan redden.

Voelt u de noodzaak voor het behouden van cultuur in Velsen? Verlangt u weer naar een bruisende theateravond? Met een bekende cabaretier of nationaal toneelgezelschap? In een volle energieke zaal met een lach en een traan en na afloop een gezellig nazit in de foyer? Ondersteunt u onze ambities waar het gaat om talentontwikkeling in Velsen?

Steun ons dan nu door het doneren van uw kaartje(s) en wordt Kroonvriend. Zodra we dat weer mogen zetten we onze Kroonvrienden in het zonnetje met een bijzondere ontmoeting. Als Kroonvriend zullen we u zoveel mogelijk uit eerste hand blijven informeren over de ontwikkelingen.

Wij zullen er alles aan doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om te voorkomen dat Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen verdwijnt. We hopen dat u ons daarin wilt steunen. Want juist nú voelen we zo duidelijk hoe belangrijk de lokale podia zijn voor verbinding, troost, inspiratie en creativiteit. 


Jacob Bron
Manon Koers
Directie Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen


Voor meer informatie, mail naar vrienden@stadsschouwburgvelsen.nl