Doneer uw kaartjes en word Kroonvriend

Steun Stadsschouwburg Velsen


STEUN HET THEATER: WORD KROONVRIEND

We hebben uw steun hard nodig! Laat ons weten dat u wilt dat de Stadsschouwburg Velsen blijft bestaan! Dat kan door uw kaartje(s) te doneren. Door het omzetten van uw kaarten in een bijzondere persoonsgebonden Kroonvriendschap voor seizoen 2020-2021 kunt u ervoor zorgen dat de Stadsschouwburg Velsen uw theater blijft voor zowel professionele podiumkunst als lokaal aanstormend talent.

Het zal u niet ontgaan zijn, de Culturele Sector en dus de Stadsschouwburg Velsen is in extreem zwaar weer terecht gekomen. Door de verplichte sluiting vanaf 12 maart zijn alle inkomsten uit kaartverkoop per direct helemaal stilgevallen! Voor geen enkele voorstelling worden kaarten gekocht en het is nog heel onzeker of, hoe en wanneer de Stadsschouwburg haar deuren straks weer zal kunnen openen.

De afgelasting van alle voorstellingen tot 1 juni en het vooruitzicht van een langer durende anderhalve meter samenleving betekent dat de culturele organisaties, waaronder de Stadsschouwburg Velsen, een zeer donker toekomstscenario zien opdoemen. De precieze datum voor de heropening van theaters blijft voorlopig nog heel onzeker, en ook is het de vraag hoe een 1,5 meter-maatschappij binnen theaters gerealiseerd kan gaan worden. Als de deuren in september of oktober al open mogen, zal dit onder strikte voorwaarden zijn.

Directie en medewerkers van de Stadsschouwburg Velsen zijn keihard aan het werk om met alle expertise en creativiteit die zij in huis hebben te zoeken naar mogelijkheden en oplossingen. De gemeente denkt mee, steunt door het opschorten van huur en zoekt mede naar oplossingen. Maar die liggen niet voor het grijpen. Er is veel onzeker.

Zonder extra financiële steun zal de Stadsschouwburg Velsen het echter niet gaan redden.

Voelt u de noodzaak voor het behouden van cultuur in Velsen? Verlangt u weer naar een bruisende theateravond? Met een bekende cabaretier of nationaal toneelgezelschap? In een volle energieke zaal met een lach en een traan en na afloop een gezellig nazit in de foyer? Ondersteunt u onze ambities waar het gaat om talentontwikkeling in Velsen?

Steun ons dan nu door het doneren van uw kaartje(s) en wordt Kroonvriend. Zodra we dat weer mogen zetten we onze Kroonvrienden in het zonnetje met een bijzondere ontmoeting in onze REX foyer. Als Kroonvriend zullen we u zoveel mogelijk uit eerste hand blijven informeren over de ontwikkelingen.

Wij zullen er alles aan doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om te voorkomen dat de Stadsschouwburg Velsen verdwijnt. We hopen dat u ons daarin wilt steunen. Want juist nú voelen we zo duidelijk hoe belangrijk de lokale podia zijn voor verbinding, troost, inspiratie en creativiteit. 


Jacob Bron
Manon Koers
Directie Stadsschouwburg Velsen


Voor meer informatie, mail naar vrienden@stadsschouwburgvelsen.nl