WORD OOK VRIEND VAN DE STADSSCHOUWBURG VELSEN

De Vrienden van de Stadsschouwburg Velsen dragen ons theater een warm hart toe. En dankzij hun financiële steun zijn wij in staat om extra projecten te realiseren. De Vrienden zijn ook onze klankbordgroep. Wij luisteren graag naar hun mening en suggesties. Vanaf € 25,- per seizoen kunt u al Vriend worden van ons theater. Voor uw financiële bijdrage geven wij u ook graag wat terug. Zoals voorrang bij het reserveren en aantrekkelijke kortingsacties.

Wat bieden wij onze Vrienden?
- Met voorrang reserveren voor het nieuwe seizoen
- Twee keer per seizoen last minute (op de dag zelf) voor € 12,50, incl. drankje, naar het theater
- Gratis naar inleidingen en voorbeschouwingen
- Uitnodiging voor een kijkje achter de schermen

Word Vriend en maak het verschil
Het Vriendenlidmaatschap kost minimaal € 25,- per seizoen. U kunt zich via www.stadsschouwburgvelsen.nl/vriend eenvoudig aanmelden. Uw lidmaatschap geldt voor één seizoen en wordt automatisch verlengd per seizoen.

Mede mogelijk gemaakt door onze vrienden
U leest het vriendschap is ons heel wat waard. Mede dankzij de grote én kleine bijdragen van vrienden en bevriende bedrijven hebben wij al vele mooie projecten kunnen realiseren. Projecten waarmee wij de 'Magie van Velsen' vieren. Exclusief gemaakt voor ons theater. Voorstellingen en festivals waarmee wij nu en in de toekomst graag laten zien wat voor moois Velsen en omgeving in huis heeft.

Een kleine greep uit deze prachtprojecten waarmee wij en onze vrienden mooie sier maken:


- Het Meisje van Velsen. Onze jubileumproductie pakte uit als een humoristische ode aan de Magie van Velsen.

- Open Huis - editie lokale makers. Wij kijken terug op een drukbezocht en zeer geslaagd Open Huis. Met de steun van onze Vrienden hopen wij in het seizoen 2015-2016 opnieuw een dergelijk Open Huis te realiseren. De lokale makers lopen in elk geval over van de ideeën.
IMG_3683
- Onze Kerstshow. Op zaterdag 17 en zondag 18 december 2016 presenteren wij vol trots de tweede editie.

ANBI Status
St. Stadsschouwburg Velsen is door de Belastingdienst aangewezen als Cultureel Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daardoor zijn de giften van de Vrienden extra aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Bedrijfsvrienden
Voor onze zakelijke Vrienden hebben wij de REX-Foundation. Klik hier voor meer informatie.