Gratis UitNieuwsbrief

Voor iedereen die wil weten wat er speelt, brengen wij geregeld een gratis, digitale UitNieuwsbrieven uit. Met het laatste nieuws over ons theater, voorstellingen en culturele evenementen in Velsen. En met eens in de zoveel tijd een aantrekkelijke, exclusieve kortingsactie.

De UitNieuwsbrieven zijn ook de leukste manier om alvast in uitgaansstemming te komen. Door middel van videofragmenten, recensies en achtergrondverhalen krijgt u een uniek voorproefje op uw theaterbezoek aangeboden.

Aanmelden voor de UitNieuwsbrief
Aanmelden voor onze UitNieuwsbrief kan eenvoudig en snel via onze website. U kunt aangeven naar welke soort nieuwsbrieven uw voorkeur uitgaat. Klik hier om u direct aan te melden.

Afmelden voor de UitNieuwsbrief
Afmelden kan door op de link in de laatst ontvangen UitNieuwsbrief te klikken. Uw afmelding wordt direct verwerkt in ons kaartverkoopsysteem.

Voorkeuren wijzigen
Dit is mogelijk via de bevestigingsmail die u ontvangt nadat u een bestelling heeft geplaatst. Hierin vindt u een link om uw gegevens aan te passen. Mocht u recent geen kaarten bij ons theater hebben gekocht, dan kunt u uw wijziging ook telefonisch (0255 - 515789) aan ons doorgeven.